نیکو فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

نیکو فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق درمورد پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 43   پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد I. مقدمه .II شرطی کردن دمایی A. شرطی کردن دمایی سرد B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای C. تغییرات فیزیولوژیکی القا شده بوسیله دما D. شرطی کردن در دمای بالا III. گرما دادن متناوب A. بهبود اثرات آسیبی انجماد بوسیله گرما دادن متناوب B. مکانیسمهای احتمالی گرما دادن متناوب IV. اتمسفر کنترل شده A. فواید B. خطرات V. تنظیم کننده های رشد گیاه A. اسید ا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.